07 octombrie 2009

Ştefan aburitul!


A venit sezonul răcelilor. În ordine cronologică, prima a răcit Miru, eu m-am molipsit de la ea şi Ştefan s-a molipsit de la mine.
Stăm toţi trei în casă ca nişte mâţi plouaţi şi facem inhalaţii cu aerosoli.
Curios e că lui Ştef îi plac aburii - de câte ori îi pun masca pe faţă, râde!

2 comentarii:

  1. Buna,
    Ce mai face baietelul tau (legat de recurgitare)?
    Vreau sa povestesc 2 cuvinte poate te ajuta cumva.
    S-ar putea ca baietelul tau sa aiba intoleranta la lactoza. Ex. nepotul meu Radu a avut asa ceva pana la 3 ani (acu are 6 ani) si a fost nasol pentru el.Ei traiesc in Germania. De mic recurgita la fiecare masa tot ce manca(numai jeturi), ce sa aibe copilul?. Au fost cu el la toti doctorii, si nimic. Pana la urma iau gasit intoleranta la lactoza. Au incercat toate modele de lapte-praf si Humana, Nan etc, si s-au oprit la Milupa ceva cu HN(fara lactoza)-apropo Aptamil nu cred ca este OK pt. Stefan. Recurgitarilie nu s-au oprit dar s-au mai diminuat si in cantitate si in intesitate(mai putin si mai rar). Vremea a trecut si s-a facut mare si sanatos(chiar as putea spune ca sistemul imunitar este beton fata de cel al copiilor mei).
    Asa ca asta este, lasa doctorii in pace si vezi-ti mai departe de treaba. O sa te chinui un pic dar merita. Gandeste sa nu poti avea copii.
    Multa sanatate si numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Liviu! Şi noi credem la fel, că ar fi o intoleranţă, ceva. Ştefan este intr-adevăr pe lapte HN de 2 săptămâni, noi îî dăm Humana. Dar vom încerca să-i reintroducem treptat laptele cu lactoZă. Dacă face iar diaree, e clar - e intoleranţă la lactoZă.
    Şi mulţumim pentru urări!

    RăspundețiȘtergere