06 iulie 2010

Oliţa

De câteva zile maică-sa îl ia pe bebe direct din pătuţ, imediat ce se trezeşte, şi-l aşează pe oliţă, urmărind deocamdată adaptarea şi nu neaparat produsul final.
Azi dimineaţă îl aşează ea pe oală, dar zice Na, că te-am scăpat şi astăzi, că pempărsul era proaspăt călduţ. Trece peste această dezamăgire, aşa că ia băiatul şi-l întinde pe covor ca să-i dea alt pampers. Contrar bunelor obiceiuri, nu pune şi o pelincuţă dedesubt. Ştefănici, în contextul în care nu era nimic între fundul lui şi covor, profitând că maică-sa pregătea noul scutec, ţşşşşt pe covor. Prea târziu, disperata mamă preia doar finalul producţiei pe scutecul între timp pregătit. Supărată, aşează din nou grăsanul pe oliţă, unde respectivului i se înmoaie inima văzând-o amărâtă, aşa că, cu un pic de efort, reuşeşte câteva picături şi în oliţă.
Considerând scorul egal, cu faze frumoase ale ambelor echipe, bebeloiul este echipat complet, cu pampers şi body şi pantaloni. După doar două minute, în prelungirile meciului, însă, Ştefan marchează o victorie desăvârşită cu o plăcintă la funduleţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu